Oppdag avslappende hoteller med boblebad på rommet for en romantisk kveld som par

Hotell med Boblebad på Rommet Norge

Hotell med Boblebad på Rommet i Trondheim

Hvis du leter etter hoteller med boblebad på rommet i Trondheim for å overraske partneren din på en virkelig spesiell dag, her er en liste over de mest romantiske rommene med jacuzzi vi har funnet.

Hoteller i Trondheim med Boblebad på Rommet

Britannia Hotell Trondheim

Hotell i Trondheim med Boblebad på Rommet

Adresse: Dronningens gate 5, 7011 Trondheim, Norge

Britannia Hotell Trondheim med Boblebad på Rommet
Britannia Hotell Trondheim
Spa Jacuzzi Britannia Hotell Trondheim

Dette stilfulle hotellet med jacuzzi har røtter fra 1870 og ligger i nærheten av Trondheim sentralstasjon. Hotellet skiller seg ut med eksklusive spa-fasiliteter og fire ulike restauranter.

Noen av de fremtredende trekkene ved dette hotellet inkluderer boblebadet og spa-området.

Rommene på Britannia Hotel kombinerer klassisk innredning med moderne bekvemmeligheter. Alle rommene er utstyrt med skrivebord, flatskjerm-TV og fasiliteter for kaffe og te. Hotellet tilbyr også 24-timers romservice.

Spa- og velværesenteret på Britannia tilbyr spesielle behandlinger, massasjer og badstuer. Det er også et basseng, mineralbasseng og treningsstudio tilgjengelig på stedet.

Britannia Hotel ligger i gangavstand fra sentrum, der du finner et mangfold av butikker og restauranter. Nidarosdomen, som dateres tilbake til 1000-tallet, er også i nærheten.


Sandstad, Lilleby i Trondheim

Hotell med Boblebad på Rommet i Trondheim

Adresse: 5 Ladeveien, 7066 Trondheim, Norge

Jacuzzi Sandstad, Lilleby i Trondheim
Sandstad, Lilleby i Trondheim med Boblebad på Rommet
Sandstad, Lilleby i Trondheim

I Sandstad, Lilleby i Trondheim, tilbyr denne eiendommen med spabad og en uteplass fantastisk utsikt over både hagen og byen. Den ligger praktisk til nær Korsvika-stranden. I tillegg til terrassen tilbyr denne innkvarteringen privat parkering og en ladestasjon for elektriske kjøretøy. Denne eiendommen er utstyrt med et boblebad for gjestenes komfort.

Den romslige villaen har 6 komfortable soverom, en flatskjerm-TV med satellittkanaler og et moderne kjøkken som inkluderer oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, vaskemaskin, brødrister og kjøleskap. Håndklær og sengetøy er tilgjengelig for gjestene under oppholdet. Det er også en koselig sittegruppe og peis hvor gjestene kan slappe av.

Gjestene kan nyte avslappende øyeblikk i den velstelte hagen.

I nærheten av villaen finner man attraksjoner som Ringve botaniske hage, Ringve-museet og Trondheims Sjøfartsmuseum, som gjør dette til et ideelt sted å utforske byens kultur og historie.


Du kan være interessert i å se hotellrom med boblebad i andre områder eller byer: