Oppdag avslappende hoteller med boblebad på rommet for en romantisk kveld som par

Hotell med Boblebad på Rommet Norge

Hotell med Boblebad på Rommet i Oslo

Hvis du leter etter hotell med boblebad på rommet i Oslo, vil vi vise deg de mest romantiske hotellene, hvor du helt sikkert vil finne et rom med privat spa for å nyte en romantisk natt med partneren din.

Hoteller i Oslo med Boblebad på Rommet

Erling Skjalgssons gate 32a

Hotell med Jacuzzi på Terrassen i Oslo

Adresse: Erling Skjalgssons gate, Frogner bydel, 0267 Oslo, Norge

Erling Skjalgssons gate 32a Oslo med Jacuzzi på Terrassen
Erling Skjalgssons gate 32a med Boblebad på Rommet Oslo

Beliggende innenfor Frogner-distriktet i Oslo, har Erling Skjalgssons gate 32a en boblebad på balkongen med en vakker utsikt.

En leilighet i toppetasjen, denne romslige enheten inneholder ett soverom, ett bad, sengetøy og håndklær. Den har også en flatskjerm-TV med strømmetjenester, spiseplass, et fullt utstyrt kjøkken og en terrasse med utsikt over fjellene.

Gjestene kan nyte atmosfæren i omgivelsene fra et utendørs spiseområde eller kose seg foran peisen på kjøligere dager. For ekstra privatliv har innkvarteringen en egen inngang. Denne eksklusive leiligheten tilbyr også et jacuzzi på terrassen med fantastisk utsikt.

Populære attraksjoner i nærheten av leiligheten inkluderer Frogner Park, Vigeland skulpturpark og Slottet. Denne nylig oppussede leiligheten har en gunstig beliggenhet i nærheten av Bygdøy Sjøbad-stranden og Oslo sentralstasjon.

Romtyper på Erling Skjalgssons gate 32a-overnatting i Oslo med boblebad på rommet inkluderer:

  • Leilighet i toppetasjen

Large 41 millions kr Apartment – seaview in center

Hotell i Oslo med Boblebad på Rommet

Adresse: 73 Stranden, Frogner bydel, 0250 Oslo, Norge

Large 41 millions kr Apartment - seaview in center Oslo med Boblebad på Rommet
Jacuzzi Large 41 millions kr Apartment - seaview in center Oslo
Large 41 millions kr Apartment - seaview in center Oslo med Jacuzzi
Soverom Large 41 millions kr Apartment - seaview in center Oslo
Terrassen Large 41 millions kr Apartment - seaview in center Oslo

I et sentralt område av Oslo, og innen kort avstand fra Akershus festning og Oslo sentralstasjon, tilbyr Large 41 millioner kr leilighet – sjøutsikt i sentrum, boblebad og husholdningsfasiliteter som komfyr og kaffemaskin.

Denne eiendommen inkluderer tilgang til en terrasse og privat parkering. Gjestene kan forvente en unik opplevelse da denne leiligheten er utstyrt med jacuzzi, spabad og peis.

Leiligheten har to romslige soverom, en flatskjerm-TV med strømmetjenester, og et fullt utstyrt kjøkken som inneholder oppvaskmaskin, stekeovn, vaskemaskin, mikrobølgeovn og kjøleskap. Parkettgulv, peis og en avslappende atmosfære bidrar til leilighetens sjarm. Eiendommen byr også på en fantastisk utsikt over sjøen.

En bar er tilgjengelig på stedet, og gjestene kan nyte avslappende stunder i hagen eller i boblebadet.

Sognsvann er i nærheten av leiligheten, mens Oslo Spektrum Music Arena og Hovedøya Island Beach er bare en kort kjøretur unna.

Romalternativer på Large 41 millions kr Apartment – seaview in center innkvartering i Oslo med jacuzzi på rommet er:

  • Leilighet med 2 soverom

Hotell Sommerro Oslo

Hotell med Boblebad på Rommet i Oslo

Adresse: 1 Sommerrogata, Frogner bydel, 0255 Oslo, Norge

Hotell Sommerro Oslo med Boblebad på Rommet
Boblebad Hotell Sommerro Oslo
Basseng Hotell Sommerro Oslo
Badstue Hotell Sommerro Oslo
Spa Hotell Sommerro Oslo

Hotell Sommerro ligger beleilig til i Oslo sentrum og tilbyr rom med boblebad, et treningsstudio og en terrasse. Dette 5-stjernershotellet tilbyr romservice og en resepsjon som er åpen døgnet rundt. Som gjest kan man slappe av med en drink i baren.

Rommene på Hotell Sommerro Oslo har private bad med dusj, og noen av dem har også utsikt over byen.

Suiten tilbyr en romslig opplevelse med et jacuzzi. Den har ett oppholdsrom, ett separat soverom og et bad med dusjkabinett. I tillegg til klimaanlegg, flatskjerm-TV, minibar, kaffemaskin og sitteområde, har suiten utsikt over byen og en seng.

Juniorsuiten, også med boblebad, inkluderer ett soverom og et bad med dusjkabinett og badekar. Suiten har parkettgulv, sittehjørne med flatskjerm-TV, minibar, kaffemaskin og garderobeskap. Den har også en seng.

Hotell Sommerro Oslo tilbyr frokostbuffé samt à la carte-frokost hver dag. Hotellets restaurant serverer britisk, japansk og spansk mat, med veganske, vegetariske og laktosefrie alternativer tilgjengelig etter avtale. Hotellet har også et spa.

I nærheten av hotellet finner du Oslo sentralstasjon, Akershus festning, Slottet og andre populære attraksjoner.

De ulike romtypene på Hotell Sommerro Oslo overnatting som har spabad på rommet er:

  • Suite
  • Juniorsuite

***UPSCALE***CITY CENTER*

Hotell i Oslo med Boblebad på Rommet

Adresse: Sverdrups gate 19, Grünerløkka bydel, 0559 Oslo, Norge

UPSCALE CITY CENTER Oslo med Boblebad på Rommet
Boblebad UPSCALE CITY CENTER Oslo
UPSCALE CITY CENTER Oslo med Jacuzzi på Rommet
Rommet med Boblebad UPSCALE CITY CENTER Oslo
Badestamp UPSCALE CITY CENTER Oslo
UPSCALE CITY CENTER Oslo med Badestamp Rommet
Badestamp Jacuzzi UPSCALE CITY CENTER Oslo

Et luksuriøst UPSCALE CITY CENTER med boblebad på rommet er lokalisert i Oslo, i nærheten av Akershus festning, og tilbyr fellesområder som stue, hage, terrasse og privat parkering. Lekeplassen er tilgjengelig for barnas underholdning. Overnattingen har et felleskjøkken og tilbyr tjenester som concierge og valutaveksling.

De eksklusive rommene med queen-size-seng gir gjestene en spesiell opplevelse med et eget boblebad. Rommet har også en vaskemaskin, lydisolerte vegger, en balkong med hageutsikt og et eget bad med badekar. Hver enhet har en seng.

Rommet med king-size-seng og boblebad gir også gjestene muligheten til å slappe av i en luksuriøs atmosfære. Rommet er utstyrt med vaskemaskin, lydisolerte vegger, balkong med utsikt over hagen og felles bad med badekar. Enheten inneholder en seng.

UPSCALE CITY CENTER har et jacuzzibad tilgjengelig for gjestene. Det er også muligheter for fotturer, skiturer og sykkelturer i Oslo og områdene rundt.

UPSCALE CITY CENTER har en praktisk beliggenhet nær attraksjoner som Botanisk hage, Rockefeller Music Hall og Oslo bussterminal.

Overnattingsalternativer på ***UPSCALE***CITY CENTER* innkvartering i Oslo med boblebad på rommet inkluderer:

  • Rom Superior med queen-size-seng
  • Rom Superior med king-size-seng

Luxury penthouse in Oslo, fjord view, jacuzzi and huge terrasse

Hotell med Boblebad på Terrassen i Oslo

Adresse: 31 Dronning Eufemias gate 8 floor, Gamle Oslo, 0194 Oslo, Norge

Boblebad Luxury penthouse in Oslo, fjord view, jacuzzi and huge terrasse Oslo
Rommet Boblebad Luxury penthouse in Oslo, fjord view, jacuzzi and huge terrasse Oslo
Luxury penthouse in Oslo, fjord view, jacuzzi and huge terrasse Oslo

I Oslo finner man et eksklusivt penthouse med utsikt over fjorden, jacuzzi og en stor terrasse. Dette penthouset ligger i nærheten av Akershus festning og bare en kort avstand fra Oslo Spektrum Music Arena.

Den romslige leiligheten har tre soverom, en flatskjerm-TV og et komplett kjøkken som inkluderer oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, vaskemaskin, kjøleskap og komfyr. Sengetøy og håndklær er inkludert i leiligheten, som også har en koselig peis og boblebad på terrassen.

Blant de populære stedene i nærheten av leiligheten finner man Oslo bussterminal, Rockefeller Music Hall og Munch-museet. Eiendommen ligger i kort avstand fra Oslo sentralstasjon og sentrum.

Romkategoriene på Luxury penthouse in Oslo, fjord view, jacuzzi and huge terrasse overnatting med boblebad på rommet er:

  • Leilighet med 3 soverom

Aparthouse OSLO

Hotell med Boblebad på Rommet i Oslo

Adresse: 33 Vollaveien, 0668 Oslo, Norge

Aparthouse OSLO med Boblebad på Rommet
Boblebad Aparthouse OSLO

Aparthouse OSLO, som tilbyr et boblebad, har en gunstig beliggenhet i Oslo. Denne eiendommen gir gjestene tilgang til en balkong og har også en utendørs peis og jacuzzi.

Den romslige leiligheten med utsikt over terrassen og hagen inneholder fire soverom, en stue og en flatskjerm-TV. Det er et fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin og stekeovn, samt to bad med boblebad. Leiligheten er lydisolert og har parkettgulv og en peis. For ekstra privatliv har overnattingsstedet en privat inngang og sikkerhet som er tilgjengelig døgnet rundt.

Det er et minimarked tilgjengelig på eiendommen, og det er mulighet for sightseeingturer i nærområdet. Gjestene kan også nyte sykling i nærheten eller slappe av i hagen.

Aparthouse OSLO ligger i nærheten av Oslo sentralstasjon, mens Akershus festning er også i nærheten av eiendommen.

Romstilene på Aparthouse OSLO innkvartering med jacuzzi på rommet inkluderer:

  • Leilighet

Clarion Collection Hotell Folketeateret

Hotell med Badestamp på Rommet i Oslo

Adresse: Storgata 21 – 23, 0184 Oslo, Norge

Clarion Collection Hotell Folketeateret med Badestamp på Rommet Oslo

Dette elegante hotellet med et boblebad på rommet ligger i nærheten av både Oslo sentralstasjon og Karl Johans gate. Hotellet tilbyr en takterrasse, et lett kveldsmåltid inkludert i prisen og gratis tilgang til treningsstudioet.

Suiten har en luksuriøs følelse og inkluderer et spabad. Den har også badekåper og et eget bad med både badekar, dusj og hårføner. Suiten har en balkong som vender mot den indre gårdsplassen, samt en minibar og en flatskjerm-TV med satellittkanaler. Denne suiten har to senger.

Gjestene kan glede seg over gratis te og kaffe tilgjengelig hele dagen, samt hjemmelagde kaker eller bakverk som serveres om ettermiddagen i salongen.

Clarion Collection Folketeaterets treningsstudio er unikt inspirert av boksestudioene i New York fra 1930-tallet. Her finner man moderne treningsutstyr sammen med boksesekker og speedballer.

Hotellet deler bygning med Folketeateret, som er vert for musikaler, operaer og teaterforestillinger. Det er også en nattklubb tilgjengelig på stedet.

Romalternativer på Clarion Collection Hotell Folketeateret overnatting i Oslo som har boblebad på rommet er:

  • Suite

Modern and cozy apartment

Hotell i Oslo med Badestamp på Rommet

Adresse: Urtegate 26 6 floor, apartment 74, Gamle Oslo, 0187 Oslo, Norge

Modern and cozy apartment Oslo med Badestamp på Rommet

En moderne og innbydende ettromsleilighet med boblebad på rommet og balkong ligger i Oslo, i nærheten av både Oslo bussterminal og Munch-museet.

Leiligheten har en flatskjerm-TV og et velutstyrt kjøkken med stekeovn og kjøleskap. Sengetøy og håndklær er inkludert, og overnattingsstedet er røykfritt. Overnattingsstedet er røykfritt. Denne apartment har jacuzzi.

Gjestene kan nyte avslappende øyeblikk i hagen på eiendommen.

I nærheten av leiligheten finner man populære attraksjoner som Oslo Spektrum Music Arena, Botanisk hage og Rockefeller Music Hall. Eiendommen tilbyr også en heis og ligger i nærheten av Akershus festning, Oslo sentralstasjon og sentrum.

De forskjellige romtypene på Modern and cozy apartment Oslo overnatting som har spabad på rommet er:

  • Leilighet med 1 soverom

Du kan være interessert i å se hotellrom med boblebad i andre områder eller byer: