Oppdag avslappende hoteller med boblebad på rommet for en romantisk kveld som par

Hotell med Boblebad på Rommet Norge

Hotell med Boblebad på Rommet i Kristiansand

Oppdag et hotell med boblebad på rommet i Kristiansand for en avslappende helg. Vi har forberedt en fantastisk herberge med jacuzzi i Kristiansand.

Hoteller i Kristiansand med Boblebad på Rommet

Hytte på sørlandet Kristiansand

Hotell i Kristiansand med Boblebad på Rommet

Adresse: Årossanden 7b, 4640 Kristiansand, Norge

Hytte på sørlandet Kristiansand med Boblebad på Rommet
Boblebad på Rommet Kristiansand Hytte på sørlandet
Jacuzzi Hytte på sørlandet Kristiansand

En Hytte på Sørlandet, som ligger ved en strand i Kristiansand, er bare en kort avstand fra Årossanden og tilbyr overnatting med en hage, en gjestestue og en terrasse. Ferieboligen har et felleskjøkken og gratis privat parkering tilgjengelig. Denne ferieboligen har både boblebad og spabad for gjestenes bekvemmelighet.

Med fire soverom, et sittehjørne og en flatskjerm-TV, tilbyr ferieboligen også to bad med dusj og et kjøkken med kjøleskap og stekeovn. Håndklær og sengetøy kan ordnes mot en ekstra avgift. Eiendommen har også et jacuzzi på rommet for ekstra komfort og avslapning.

For barna er det en lekeplass tilgjengelig. Høllesanden ligger i nærheten av Hytte på Sørlandet, noe som gjør det til et ideelt reisemål for familier og strandelskere.

Romalternativer på Hytte på sørlandet Kristiansand innkvartering med boblebad på rommet er:

  • Hus med 4 soverom

Ferie bolig på Sørlandet

Hotell med Boblebad i Kristiansand

Adresse: Årossanden H0202, 4640 Kristiansand, Norge

Jacuzzi Ferie bolig på Sørlandet Kristiansand
Basseng Ferie bolig på Sørlandet Kristiansand

En feriebolig på Sørlandet, som ligger i Kristiansand, har et boblebad. Dette overnattingsstedet ved stranden tilbyr en balkong og gratis privat parkering. Denne eksklusive leiligheten har også et spabad og et privat basseng.

Leiligheten har en terrasse med utsikt over hagen, fire soverom, en stue og en flatskjerm-TV. Det er også et fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin og stekeovn, samt to bad med boblebad. Håndklær og sengetøy kan ordnes mot et ekstra gebyr.

Som gjest kan man slappe av i velværeavdelingen, som inkluderer en badstue, jacuzzi og et innendørs basseng. Det er også mulig å slappe av i hagen på eiendommen.

Årossanden er nær ferieboligen på Sørlandet, mens Høllesanden ligger i nærheten.

De ulike romtypene på Ferie bolig på Sørlandet overnatting i Kristiansand som har jacuzzi er:

  • Leilighet

Strandferie på Sørlandet

Hotell med Jacuzzi i Kristiansand

Adresse: 7M Årossanden, 4640 Kristiansand, Norge

Boblebad Strandferie på Sørlandet Kristiansand
Badstue Strandferie på Sørlandet Kristiansand

Strandferie på Sørlandet er et overnattingssted som befinner seg i Kristiansand, ikke langt unna Årossanden-stranden og nær Høllesanden-stranden. Den har et boblebad, en hage og grillfasiliteter. Gjestene kan parkere gratis på den private parkeringsplassen, og feriehuset ligger i et område som passer perfekt for turer, fiske og sykkelturer.

Feriehuset har en terrasse med utsikt over sjøen, fire soverom, en stue og en flatskjerm-TV med kabelkanaler. Kjøkkenet er fullt utstyrt med matlagingsredskaper, og det er to bad med dusj og badekar.

Gjestene kan også nyte fasiliteter som et innendørs basseng, en badstue og et boblebad på feriehuset. I tillegg er det en lekeplass tilgjengelig ved Strandferie på Sørlandet.

Overnattingsalternativer på Strandferie på Sørlandet innkvartering i Kristiansand med boblebad inkluderer:

  • Hus med 4 soverom

Top Floor Apartment Årossanden 5 A

Hotell i Kristiansand med Boblebad

Adresse: Årossanden 5 A H0201, 4642 Kristiansand, Norge

Jacuzzi Top Floor Apartment Årossanden 5 A Kristiansand
Spa Top Floor Apartment Årossanden 5 A Kristiansand
Boblebad Top Floor Apartment Årossanden 5 A Kristiansand
Basseng Top Floor Apartment Årossanden 5 A Kristiansand

Top Floor Apartment Årossanden 5 A med jacuzzi, som befinner seg i Kristiansand og er i nærheten av Årossanden-stranden, tilbyr overnatting med en badstue, boblebad og innendørs basseng. Denne eiendommen ved stranden gir gjestene tilgang til en balkong og gratis privat parkering. I tillegg tilbys flyplasstransport, og det er mulighet for sykkelutleie.

Den romslige leiligheten har en terrasse med utsikt over sjøen, 4 soverom, 2 stuer og en flatskjerm-TV. Kjøkkenet er fullt utstyrt med oppvaskmaskin og stekeovn, og det er 2 bad med dusj. Leiligheten har også klimaanlegg og tilbyr underholdning som PS4, spillkonsoll og CD-spiller. For å sikre ekstra personvern har overnattingsstedet en privat inngang og lydisolering.

Gjestene på leiligheten kan glede seg over aktiviteter som fotturer i og rundt Kristiansand. Utendørs lekeutstyr er også tilgjengelig for gjestene på Top Floor Apartment Årossanden 5 A. Høllesanden-stranden er i nærheten av overnattingsstedet.

Romkategoriene på Top Floor Apartment Årossanden 5 A overnatting i Kristiansand med jacuzzi er:

  • Leilighet med sjøutsikt

Paradis på Sørlandet

Hotell i Kristiansand med Jacuzzi

Adresse: 7 Årossanden, 4640 Kristiansand, Norge

Jacuzzi Paradis på Sørlandet Kristiansand
Innendørs Basseng Paradis på Sørlandet Kristiansand
Utendørs Basseng Paradis på Sørlandet Kristiansand

I Kristiansand finner man Paradis på Sørlandet et feriehus med jacuzzi, eget basseng, balkong og utsikt over hagen. Dette feriehuset, som ligger ved stranden, har også en terrasse og gratis privat parkering.

Feriehuset har fire soverom, en flatskjerm-TV med strømmetjenester og et fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, stekeovn og vaskemaskin. Det er også to bad med dusj. Håndklær og sengetøy er tilgjengelig mot et pristillegg.

På overnattingsstedet kan gjestene nyte en badstue, boblebad og et offentlig bad. I hagen på Paradis på Sørlandet kan gjestene slappe av, og det er også en lekeplass for de minste.

Stranden Årossanden ligger i nærheten av overnattingsstedet, mens Høllesanden ligger i nærheten.

Romstilene på Paradis på Sørlandet Kristiansand innkvartering med boblebad inkluderer:

  • Hus med 4 soverom

Du kan være interessert i å se hotellrom med boblebad i andre områder eller byer: