Oppdag avslappende hoteller med boblebad på rommet for en romantisk kveld som par

Hotell med Boblebad på Rommet Norge

Hotell med Boblebad på Rommet i Stavanger

Er du på jakt etter et hotell med boblebad på rommet i Stavanger for en romantisk kveld som et par? Overrask partneren din med disse rommene med privat jacuzzi for å tilbringe en uforglemmelig natt.

Hoteller i Stavanger med Boblebad på Rommet

Leilighet i Stavanger

Hotell i Stavanger med Boblebad på Rommet

Adresse: 72 Niels Juels gate, 4008 Stavanger, Norge

Leilighet i Stavanger med Boblebad på Rommet
Hotell med Boblebad på Rommet Leilighet i Stavanger

Leilighet i Stavanger tilbyr innkvartering med boblebad i Stavanger. Denne eiendommen har både sjø- og byutsikt og ligger i nærheten av Stavanger Maritime Museum, mens Stavanger rådhus også er i nærheten.

Den romslige leiligheten har tre soverom, en flatskjerm-TV og et komplett kjøkken med oppvaskmaskin, stekeovn, vaskemaskin, kjøleskap og komfyr. Sengetøy og håndklær tilbys, og det er en peis i leiligheten. Spa-badet og peisen er de spesielle kjennetegnene ved denne leiligheten.

Gjester kan også nyte vintersport i nærområdet i de kaldere månedene.

Stavanger kunstmuseum og Norsk oljedirektorat ligger begge i nærheten av leiligheten. Den nærmeste flyplassen er Stavanger lufthavn, som også er i nærheten av Leilighet i Stavanger.

De ulike romtypene på Leilighet i Stavanger overnatting som har boblebad på rommet er:

  • Leilighet med 3 soverom

«Sea View Apartment Finnøy Island»

Hotell med Jacuzzi på Terrassen i Stavanger

Adresse: 9 Astridbakken, 4160 Stavanger, Norge

Sea View Apartment Finnøy Island Stavanger med Jacuzzi
Sea View Apartment Finnøy Island Stavanger med Jacuzzi på Terrassen
Jacuzzi Sea View Apartment Finnøy Island Stavanger
Boblebad Sea View Apartment Finnøy Island Stavanger
Sea View Apartment Finnøy Island med Boblebad Stavanger

“Sea View Apartment Finnøy Island” er en nylig renovert leilighet i Stavanger som tilbyr gjestene en flott opplevelse med hage og jacuzzi. Denne overnattingen har en uteplass med utsikt over hagen, og gjestene kan glede seg over en utendørs peis samt privat parkering.

Leiligheten, som har sjøutsikt og en terrasse med boblebad, har to soverom, en stue og en flatskjerm-TV. Kjøkkenet er utstyrt med mikrobølgeovn og brødrister, og det er ett bad med dusj.

Den komfortable overnattingen har luftkondisjonering og lydisolering, og gjestene kan nyte utendørs spiseplass. Denne luksuriøse leiligheten har også et jacuzzi med boblefunksjon og en peis.

I tillegg tilbyr leiligheten et lekeområde for barn og et piknikområde, slik at gjestene kan nyte utendørsaktiviteter og avslapning.

Overnattingsalternativer på «Sea View Apartment Finnøy Island» innkvartering i Stavanger med jacuzzi på rommet inkluderer:

  • Leilighet med 2 soverom

Hinna Paradise Stavanger

Hotell med Boblebad på Rommet i Stavanger

Adresse: Nålestien 2 4018, 4018 Stavanger, Norge

Hinna Paradise med Boblebad på Rommet Stavanger
Rommet Hinna Paradise Stavanger

Hinna Paradise, som ligger i Stavanger, har en gunstig beliggenhet nær Oljedirektoratet og International Research Institute of Stavanger IRIS. Dette overnattingsstedet tilbyr gjestene en komfortabel opplevelse med et jacuzzi på rommet, samt en hage og terrasse. Det er også privat parkering tilgjengelig på stedet.

En leilighet over to plan med flatskjerm-TV og kabelkanaler er tilgjengelig for gjestene, og de kan også nyte avslappende stunder i boblebadet. Leiligheten har et fullt utstyrt kjøkken med kjøleskap, kokeplater og oppvaskmaskin.

Gjestene kan slappe av i spabad på overnattingsstedet, og de kan også utforske nærliggende attraksjoner som Stavanger Maritime Museum og Stavanger rådhus. Den nærmeste flyplassen er Stavanger lufthavn, som ligger i nærheten av Hinna Paradise.

Romkategoriene på Hinna Paradise Stavanger overnatting med boblebad på rommet er:

  • Leilighet over 2 plan

Sea View APARTMENT STAVANGER Favorite

Hotell i Stavanger med Jacuzzi på Rommet

Adresse: 9 Astridbakken, 4160 Stavanger, Norge

Jacuzzi Sea View APARTMENT STAVANGER Favorite
Rommet Sea View APARTMENT STAVANGER Favorite

Sea View APARTMENT STAVANGER Favorite ligger i Stavanger og tilbyr gjestene en hage samt et boblebad på rommet. Det er også en terrasse tilgjengelig, og gjestene kan dra nytte av privat parkering samt en ladestasjon for elektriske kjøretøy.

Denne romslige leiligheten har to soverom, en flatskjerm-TV og et komplett kjøkken med oppvaskmaskin, stekeovn, vaskemaskin, mikrobølgeovn og kjøleskap.

Sengetøy og håndklær er inkludert, og det er et røykfritt miljø på overnattingsstedet. En spesiell funksjon ved denne leiligheten er jacuzzien.

Romstilene på Sea View APARTMENT STAVANGER Favorite innkvartering med spabad på rommet inkluderer:

  • Leilighet med 2 soverom

Unique Nest with Sauna – Central Nr1 by Berti’s

Hotell med Boblebad på Rommet i Stavanger

Adresse: Butlers gate, 4010 Stavanger, Norge

Jacuzzi Unique Nest with Sauna Stavanger - Central Nr1 by Berti´s
Unique Nest with Sauna Stavanger - Central Nr1 by Berti´s
Unique Nest with Sauna Stavanger - Central Nr1 by Berti´s med Boblebad på Rommet

Unique Nest with Sauna – Central Nr1 by Berti’s, som skryter av å ha en badstueer jacuzzi, er plassert i Stavanger og ligger nær Godalen Beach. Det tilbyr også bagasjeoppbevaring.

Denne romslige leiligheten har et soverom, en flatskjerm-TV med strømmetjenester og et komplett utstyrt kjøkken med stekeovn, mikrobølgeovn, vaskemaskin, brødrister og kjøleskap.

Håndklær og sengetøy er inkludert, og gjestene kan nyte ekstra privatliv takket være den private inngangen. En spesiell opplevelse venter gjestene, da denne leiligheten har både et boblebad og en badstue.

I vintermånedene kan gjestene også glede seg over vintersportaktiviteter i nærområdet. Sykkelutleie er tilgjengelig på stedet, og det er også mulighet for windsurfing og fotturer i nærheten.

Stavanger Maritime Museum ligger i nærheten av Unique Nest with Sauna – Central Nr1 by Berti’s, mens Stavanger rådhus er bare en kort avstand unna eiendommen. Den nærmeste flyplassen er Stavanger lufthavn, som ligger nær overnattingsstedet.

Romalternativer på Unique Nest with Sauna – Central Nr1 by Berti’s overnatting i Stavanger som har boblebad på rommet er:

  • Leilighet med 1 soverom

Du kan være interessert i å se hotellrom med boblebad i andre områder eller byer: