Oppdag avslappende hoteller med boblebad på rommet for en romantisk kveld som par

Hotell med Boblebad på Rommet Norge

Hotell med Boblebad på Rommet i Tromsø

Oppdag hotellene med boblebad på rommet i Tromsø for å tilbringe en romantisk, avslappende og sjarmerende natt. Her kan du finne rom med avslappende boblebad og noen suiter med privat jacuzzi på terrassen med havutsikt.

Hoteller i Tromsø med Boblebad på Rommet

BraMy Apartments The LUX View

Hotell i Tromsø med Boblebad på Rommet

Adresse: 7 Jonas Lies gate, 9008 Tromsø, Norge

BraMy Apartments The LUX View Tromsø med Boblebad på Rommet
Boblebad BraMy Apartments The LUX View Tromsø

BraMy Apartments The View, som tilbyr boblebad på rommet, ligger i Tromsø og er nær Polaria og Framsenteret. Denne eiendommen har boenheter med en hage, terrasse og sjøutsikt.

Leiligheten har uteplass med byutsikt, sittehjørne og flatskjerm-TV med kabelkanaler. Det er også eget bad med dusj og jacuzzi, samt et komplett utstyrt kjøkken med kjøleskap og stekeovn. Gjester kan benytte seg av oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kokeplater, kaffetrakter og vannkoker.

I området rundt kan gjester blant annet dra på fotturer, stå på ski og sykle. BraMy Apartments The View tilbyr også skibod.

Nærliggende populære severdigheter inkluderer Polarmuseet, Tromsø rådhus og Nordnorsk Kunstmuseum. Den nærmeste flyplassen er Tromsø lufthavn, Langnes, som ligger nær BraMy Apartments The View.

De forskjellige romtypene på BraMy Apartments The LUX View Tromsø overnatting som har boblebad på rommet er:

 • Villa Deluxe

Robukta Lodge Tromsø

Hotell med Jacuzzi på Rommet i Tromsø

Adresse: 9 Slåttnesvegen, 9006 Tromsø, Norge

Jacuzzi Robukta Lodge Tromsø
Robukta Lodge Tromsø
Robukta Lodge Tromsø med Boblebad Sauna på Rommet
Robukta Lodge Tromsø med Jacuzzi

Robukta Lodge er en villa som byr på både boblebad og badstue. Denne bærekraftige villaen, omgitt av fjellutsikt i Tromsø, tilbyr miljøvennlig overnatting i nærheten av Universitetsmuseet. Gjestene kan glede seg over uteplassen, bordtennis og privat parkering på dette røykfrie overnattingsstedet, som også ligger i nærheten av Framsenteret.

Villaen, som har en imponerende utendørs jacuzzi med vakker utsikt, har åtte romslige soverom og fem bad. Sengetøy og håndklær er inkludert, og gjestene kan nyte flatskjerm-TV, spiseplass og et fullt utstyrt kjøkken. Det er også en terrasse med utsikt over sjøen, og villaen har egen inngang.

Gjestene kan slappe av i baren eller loungen på stedet, og dart er tilgjengelig for underholdning. Utendørspeisen er et flott sted å samles og slappe av.

Robukta Lodge ligger nær Polaria, mens Nordnorsk kunstmuseum er også i nærheten. Den nærmeste flyplassen er Tromsø lufthavn Langnes, som er praktisk plassert i forhold til overnattingsstedet.

Overnattingsvalgene på Robukta Lodge Tromsø-innkvartering med boblebad på rommet inkluderer:

 • Villa med sjøutsikt

Enter Tromsø – Luxury Penthouse with Jacuzzi

Hotell med Boblebad på Rommet i Tromsø

Adresse: 11 Prestenggata 3rd floor, 9008 Tromsø, Norge

Boblebad Enter Tromsø - Luxury Penthouse with Jacuzzi
Enter Tromsø - Luxury Penthouse with Jacuzzi

Enter Tromsø tilbyr en luksuriøs penthouse med jacuzzi og balkong som gir panoramautsikt over havet, og ligger omtrent nær Polaria. Gjestene kan benytte seg av privat parkering på stedet, samt døgnåpen resepsjon, sikkerhet hele døgnet og bagasjeoppbevaring.

Leiligheten skiller seg ut med sine luksuriøse fasiliteter som boblebadet, badekaret med boblefunksjon og peis. Den romslige leiligheten har 3 soverom, en flatskjerm-TV med kabelkanaler og et fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, stekeovn, vaskemaskin, mikrobølgeovn og kjøleskap. Håndklær og sengetøy er inkludert, og leiligheten er allergivennlig og røykfri.

I nærheten av leiligheten finner man attraksjoner som Framsenteret, Kunstmuseet for Nord-Norge og Tromsø rådhus. Den nærmeste flyplassen er Tromsø Langnes lufthavn, som er beleilig plassert i nærheten av Enter Tromsø – Luksuspenthouse med jacuzzi.

Rommene på Enter Tromsø – Luxury Penthouse with Jacuzzi-overnatting med boblebad på rommet er:

 • Leilighet med 3 soverom

Enter Tromsø – Luxury 4 Bedroom Apartment

Hotell i Tromsø med Boblebad på Rommet

Adresse: 20 Grønnegata, 9008 Tromsø, Norge

Jacuzzi Enter Tromsø - Luxury 4 Bedroom Apartment
Sauna Enter Tromsø - Luxury 4 Bedroom Apartment

Enter Tromsø Luxury Apartments med Boblebad tilbyr luksuriøs innkvartering i Tromsø med utsikt over byen, samt fasiliteter som treningssenter, hage, terrasse og grillutstyr. Gjestene kan dra nytte av privat parkering på stedet.

Alle enhetene har et fullt utstyrt kjøkken med spisebord, en flatskjerm-TV med satellittkanaler og eget bad med dusj og hårføner. I tillegg til kjøleskap, oppvaskmaskin, stekeovn, kaffemaskin og vannkoker.

Leilighetshotellet har også en rekke velværefasiliteter, inkludert spabad og badstue.

I nærheten av Enter Tromsø Luxury Apartments finner du populære attraksjoner som Polaria, Framsenteret og Nordnorsk Kunstmuseum. Den nærmeste flyplassen er Tromsø lufthavn, Langnes, som er beleilig plassert i nærheten av overnattingsstedet.

Romtyper på Enter Tromsø – Luxury 4 Bedroom Apartment-overnatting med jacuzzi på rommet inkluderer:

 • Leilighet Deluxe med 4 soverom

Tromsø, Utsikt og Jacuzzi

Hotell med Jacuzzi på Rommet i Tromsø

Adresse: 31 Elveslettvegen, 9020 Tromsø, Norge

Boblebad på Rommet Tromsø, utsikt og jacuzzi
Tromsø, utsikt og jacuzzi

Med boblebad og en balkong, tilbyr Tromsø, utsikt og jacuzzi i Tromsø en komfortabel opplevelse for gjestene. Denne eiendommen gir tilgang til en terrasse og privat parkering.

De bemerkelsesverdige funksjonene ved denne leiligheten inkluderer boblebadet, spabadet og peisen, som alle bidrar til gjestenes velvære. For ekstra personvern har innkvarteringen også en privat inngang.

Leiligheten har to soverom og er utstyrt med en flatskjerm-TV med kabelkanaler, vaskemaskin og et komplett kjøkken med oppvaskmaskin og stekeovn. Gjestene kan nyte atmosfæren i omgivelsene fra det utendørs spiseområdet eller holde seg varme ved peisen på kjølige dager.

Tromsø kabelbane og Polarmuseet er begge i nærheten av leiligheten, mens Ishavskatedralen er også i kort avstand. Den nærmeste flyplassen er Tromsø Langnes lufthavn, som ligger beleilig nær Tromsø, utsikt og jacuzzi.

Romalternativer på Tromsø, Utsikt og Jacuzzi innkvartering med boblebad på rommet er:

 • Leilighet med 2 soverom

Enter Tromsø Ultimate Luxury – Jacuzzi & Sauna

Hotell med Boblebad på Rommet i Tromsø

Adresse: 2 Prestenggata, 9008 Tromsø, Norge

Boblebad Enter Tromsø Ultimate Luxury - Jacuzzi & Sauna
Enter Tromsø Ultimate Luxury - Jacuzzi & Sauna
Enter Tromsø Ultimate Luxury - Jacuzzi & Sauna med Boblebad på Rommet

Plassert i Tromsø, i nærheten av Polaria og Framsenteret, tilbyr Enter Tromsø Ultimate Luxury – Jacuzzi & Sauna en hage og klimaanlegg. Denne eiendommen har også en døgnåpen resepsjon og tilgang til en solterrasse. Denne eksklusive leiligheten er utstyrt med et boblebad, et badekar med boblefunksjon og en badstue.

Den romslige leiligheten har to soverom, stue, flatskjerm-TV og et komplett kjøkken med oppvaskmaskin og stekeovn. Det er også et bad med spabad, og håndklær og sengetøy er inkludert. Leiligheten har også en sittegruppe og peis på terrassen med havutsikt.

Det er en snackbar tilgjengelig på stedet, og gjestene kan nyte aktiviteter som gåturer og sykkelturer i og rundt Tromsø.

Populære steder i nærheten av Enter Tromsø Ultimate Luxury – Jacuzzi & Sauna inkluderer Kunstmuseet for Nord-Norge, Tromsø rådhus og Polarmuseet. Den nærmeste flyplassen er Tromsø Langnes lufthavn, som ligger i nærheten av overnattingsstedet.

De ulike romtypene på Enter Tromsø Ultimate Luxury – Jacuzzi & Sauna overnatting som har spabad på rommet er:

 • Leilighet Superior med badstue

Polar Arctic Luxury House – Free parking

Hotell i Tromsø med Boblebad på Rommet

Adresse: 13 Tors veg, 9019 Tromsø, Norge

Jacuzzi på Rommet Polar Arctic Luxury House Tromsø
Polar Arctic Luxury House Tromsø

En nyoppusset villa i Tromsø, Polar Arctic Luxury House – Gratis parkering, har en hage. Boblebadinnkvarteringen ligger bare en kort avstand fra Siva innovasjonssenter Tromsø, og gjestene kan dra nytte av gratis parkering på stedet. Eiendommen er røykfri og ligger i nærheten av Arctic-alpine botanisk hage.

Villaen har tre soverom, to bad, sengetøy, håndklær, en flatskjerm-TV med kabelkanaler, spabad, spiseplass, et fullt utstyrt kjøkken og en terrasse med fjellutsikt. Gjestene kan nyte atmosfæren i omgivelsene fra et utendørs spiseområde eller holde seg varme ved peisen på kjølige dager. For ekstra personvern har innkvarteringen en privat inngang.

I de kjøligere månedene kan gjestene glede seg over vintersport i nærområdet.

Universitetet i Tromsø ligger i nærheten av villaen, mens Polarmuseet er bare et steinkast unna. Nærmeste flyplass er Tromsø Langnes lufthavn, som er nær Polar Arctic Luxury House – Gratis parkering.

Overnattingsalternativer på Polar Arctic Luxury House – Free parking innkvartering i Tromsø med boblebad på rommet inkluderer:

 • Villa med 3 soverom

Top of Tromsø Nothing compares

Hotell med Boblebad på Rommet i Tromsø

Adresse: 30 Grimsbyvegen, 9011 Tromsø, Norge

Boblebad Top of Tromsø Nothing compares
Sauna Top of Tromsø Nothing compares

I Tromsø, kun et steinkast unna Tromsø rådhus, tilbyr Top of Tromsø Nothing compares overnatting med praktfull fjellutsikt og privat parkering. Denne villaen er utstyrt med klimaanlegg og har en sjarmerende uteplass. I tillegg tilbyr villaen en utendørs peis og et luksuriøst jacuzzi.

Villaen består av tre koselige soverom, ett bad, sengetøy, håndklær, en moderne flatskjerm-TV med strømmetjenester, spiseplass, et fullt utstyrt kjøkken og en herlig terrasse med fantastisk sjøutsikt. Fra balkongen kan gjestene beundre utsikten over innsjøen mens de slapper av på utemøblene. For ekstra privatliv har innkvarteringen også en egen inngang. Gjester vil oppleve en unik atmosfære med tilgang til både badstue og boblebad.

For gjester som reiser med barn, tilbyr villaen en innendørs lekeplass og en barnesikkerhetsport. Gjestene kan også nyte avslappende stunder i hagen.

Polarmuseet ligger i nærheten av Top of Tromsø Nothing compares, mens Kunstmuseet for Nord-Norge er bare en kort spasertur unna. Nærmeste flyplass er Tromsø Langnes lufthavn, som er praktisk plassert i nærheten av overnattingsstedet.

Romkategoriene på Top of Tromsø Nothing compares overnatting med boblebad på rommet er:

 • Villa med 3 soverom

Stort hus med fin utsikt nært sherpatrappa

Hotell i Tromsø med Boblebad på Rommet

Adresse: 3 Heggåsvegen, 9020 Tromsø, Norge

Boblebadet Stort hus med fin utsikt nært sherpatrappa Tromsø

Stort hus med vakker utsikt, og en avslappende boblebad, ligger i nærheten av sherpatrappa i Tromsø. Denne eiendommen tilbyr gjestene tilgang til en herlig balkong samt privat parkering, og den sikrer et røykfritt miljø. Villaen er også praktisk plassert i nærheten av Tromsø kabelbane.

Den romslige leiligheten har fire komfortable soverom, et fullt utstyrt kjøkken og to moderne bad, hvorav ett er utstyrt med et deilig boblebad. Fra eiendommen kan gjestene nyte utsikten mot den frodige hagen.

Ishavskatedralen ligger bare en kort avstand unna leiligheten, mens Polarmuseet er også i nærheten. Den nærmeste flyplassen er Tromsø Langnes lufthavn, som er beleilig nær Stort hus med vakker utsikt, som ligger i nærheten av sherpatrappa.

Romstilene på Stort hus med fin utsikt nært sherpatrappa innkvartering i Tromsø med spabad på rommet inkluderer:

 • Leilighet

Moderne hus med Jacuzzi

Hotell i Tromsø med Jacuzzi på Rommet

Adresse: 16 Storsteinnesvegen, 9020 Tromsø, Norge

Moderne hus med Jacuzzi Tromsø

Moderne Hus med Jacuzzi Tromsø, en perfekt plass for avslapning, ligger i Tromsø. Denne eiendommen har en terrasse hvor gjestene kan nyte friluftslivet og privat parkering for bekvemmeligheten. Villaen er også designet som et røykfritt miljø og har en praktisk beliggenhet nær Ishavskatedralen.

Det romslige feriehuset har tre komfortable soverom, en flatskjerm-TV og et moderne, fullt utstyrt kjøkken som gir gjestene alle nødvendige fasiliteter, inkludert oppvaskmaskin, stekeovn, vaskemaskin, mikrobølgeovn og kjøleskap. Håndklær og sengetøy er inkludert for gjestenes bekvemmelighet, og villaen har også en privat inngang for å sikre ekstra personvern.

Gjestene kan også slappe av i den velstelte hagen og nyte boblebadet for en avslappende opplevelse.

Noen av de populære stedene i nærheten av feriehuset inkluderer Tromsø kabelbane, Polarmuseet og Tromsø rådhus. Den nærmeste flyplassen er Tromsø Langnes lufthavn, som er praktisk plassert i nærheten av dette Moderne Hus med Jacuzzi i Tromsø.

Romalternativer på Moderne hus med Jacuzzi Tromsø overnatting som har boblebad på rommet er:

 • Hus med 3 soverom

Charming Holiday Home

Hotell med Jacuzzi på Rommet i Tromsø

Adresse: 374 Sandneshamnvegen, 9100 Tromsø, Norge

Jacuzzi Charming holiday home Tromsø
Charming holiday home med Jacuzzi i Tromsø

I Tromsø ligger et Charming Holiday Home som tilbyr overnatting med et oppvarmet basseng, en balkong og fantastisk utsikt over sjøen. Gjestene vil oppleve noe spesielt på denne eiendommen, da feriehjemmet har både boblebad og peis for ekstra komfort og avslapning. I tillegg har gjestene tilgang til en terrasse og gratis privat parkering.

Feriehjemmet har fire separate soverom og et fullt utstyrt kjøkken med stekeovn, mikrobølgeovn og spiseplass. På eiendommen kan gjestene også nyte et utendørs jacuzzi med utsikt over havet og et spiseområde under åpen himmel.

De forskjellige romtypene på Charming Holiday Home overnatting i Tromsø som har jacuzzi på rommet er:

 • Hus med 4 soverom

Enter Tromsø – Exclusive 4 Bedroom Villa

Hotell med Boblebad på Rommet i Tromsø

Adresse: Prestenggata 2 Penthouse, 9008 Tromsø, Norge

Boblebad Enter Tromsø - Exclusive 4 Bedroom Villa
Enter Tromsø - Exclusive 4 Bedroom Villa

I Tromsø ligger Enter Tromsø – Eksklusiv 4-roms villa nær Polaria og Framsenteret og tilbyr en hage og et spabad. Gjester har tilgang til privat parkering på stedet, samt til en solterrasse og en døgnåpen resepsjon som er tilgjengelig over hele eiendommen.

Den romslige villaen har fire soverom, en flatskjerm-TV med kabelkanaler og et fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, stekeovn, vaskemaskin, mikrobølgeovn og kjøleskap. Håndklær og sengetøy er inkludert i villaen, som har både boblebadet og peis som fremtredende funksjoner.

Gjestene kan nyte et piknikområde på eiendommen, perfekt for å tilbringe en dag utendørs. Populære attraksjoner i nærheten av villaen inkluderer Kunstmuseet for Nord-Norge, Tromsø rådhus og Polarmuseet. Den nærmeste flyplassen er Tromsø Langnes lufthavn, som ligger i nærheten av Enter Tromsø – Eksklusiv 4-roms villa.

Overnattingsvalgene på Enter Tromsø – Exclusive 4 Bedroom Villa-innkvartering med boblebad på rommet inkluderer:

 • Leilighet

Storjord Farmstay Glamping

Hotell med Jacuzzi på Rommet i Tromsø

Adresse: Vågslettvegen 1, 9103 Tromsø, Norge

Jacuzzi Storjord Farmstay Glamping Tromsø
Storjord Farmstay Glamping Tromsø

Storjord Farmstay Glamping tilbyr overnatting med jacuzzi, hage og balkong, og har sjøutsikt i Tromsø. Eiendommen gir gjestene tilgang til en terrasse og privat parkering. På klare dager kan gjestene nyte den utendørs peisen på det luksuriøse teltet eller bare slappe av og nyte utsikten.

Kjøkkenet er utstyrt med stekeovn, kjøleskap og komfyr, og det er et eget bad med hårføner tilgjengelig. Noen av de fremtredende funksjonene til dette teltet inkluderer boblebad, spabad og peis.

For gjester som reiser med barn, har det luksuriøse teltet en egen lekeplass. Aktiviteter som ski og sykling kan nytes i nærheten, og det er også tilgang til ski-inngang og skioppbevaring på stedet.

Storjord Farmstay Glamping ligger nær Tromsø rådhus, mens Polarmuseet ligger i nærheten. Universitetet i Tromsø er også i nærheten. Den nærmeste flyplassen er Tromsø Langnes.

Rommene på Storjord Farmstay Glamping Tromsø-overnatting med boblebad på rommet er:

 • Telt

Du kan være interessert i å se hotellrom med boblebad i andre områder eller byer: